Hoe

Bee kernwaarden

In hoe ik werk staan altijd drie kernwaarden centraal:

Jouw verhaal

Uitgangspunt bij Bee is altijd datgene wat voor jou, jouw kind, jouw gezin betekenisvol en belangrijk is en niet wat gebruikelijk of ‘normaal’ is. We sluiten aan bij de waarden, normen, eigen gebruiken en routines van het gezin.

Ieder persoon, kind, gezin is uniek en dus is ook ieder Bee traject anders!

Betrokkenheid en motivatie

Veel van wat we leren, leren we door te doen en door te oefenen. Als iets leuk is om te doen en te leren, gaat het oefenen vanzelf. Je krijgt er steeds meer plezier in en je merkt dat het steeds beter lukt.

We zoeken altijd naar jouw motivatie en de betrokkenheid van je omgeving hierin. Als de motivatie in grote mate aanwezig is, kunnen we samen grote stappen zetten en zorgen dat je groeit!

Op groei gericht leren

Een op groei gerichte mindset geeft ruimte voor ontwikkeling (ten opzichte van een fixed mindset wat snel resulteert in vermijden of bewijzen). Daarom spreken we deze mindset aan, besteden we aandacht aan hoe jij naar je leren kijkt en zoeken we hierbij naar hulpbronnen voor jouw leren. De mogelijkheden en kansen liggen in dat wat je nog niet lukt en waar je verder in wilt komen.

Met de groei mindset krijgt zelfvertrouwen meer ruimte en ontstaat meer veerkracht. Oefenen, leren en steeds verder komen!

Meer weten over wat ik doe?
Liesbeth 2

Vragen?

Voor jou ben ik er!

Favicon

Ik ZIE je

Dichtbij en betrokken

Laagdrempelig en snel contact