Wat

Hulpvraag

Wees welkom bij Bee!

Op dit moment komen veelal ouders met hulpvragen rondom hun kind/gezin bij mij in de praktijk. Kinderen die moeilijkheden hebben om mee te doen op school, thuis of elders. Voorbeelden zijn: omgaan met prikkels, organiseren van je werk, schrijven, opletten in de klas etc.

Uiteraard is iedereen welkom en neem contact op wanneer je vastloopt in het doen, niet meer alles gedaan krijgt óf wel maar daar niet (meer) blij van wordt. Let’s meet en kom erachter of ik en mijn zorg passend bij jou en jouw vraag zijn.

Vuist Op Vuist
Img 6282

Start

Als eerste stap maken we een afspraak voor een intake. Tijdens de intake (die over het algemeen plaatsvindt zonder kind) maken we kennis en bespreken we de hulpvraag. Ik nodig je uit om veel over jezelf, je kind en gezin te vertellen. Op die manier brengen we kansen en uitdagingen in kaart en kunnen we samen bespreken hoe het Bee traject vormgegeven kan worden.

Bee begeleiding

De begeleiding kan op verschillende manieren plaatsvinden:

Bee @ de praktijk: bij coaching: bijv. bij hulpvragen over omgaan met prikkels of emoties.

Bee @ de praktijk: bij het oefenen van vaardigheden van het kind: bijv. hulpvragen gericht op schrijven, fijne motoriek etc.

Bee @ school: ondersteuning op school: bijv. bij hulpvragen rondom aandacht en planmatig handelen.

Bee @ huis: bij coaching: bijv. bij hulpvragen rondom dagritme/ slapen baby.

Natuurlijk is een mix van bovenstaande ook mogelijk. We zorgen dat het Bee traject aansluit bij de hulpvraag.

We blijven voortdurend in gesprek over waar je naar toe wilt en welke weg hierbij passend is. Naar behoefte en wens maken we frequenter of minder frequent afspraken.

Img 69652
Lego

Vergoedingen

Vergoedingen kunnen op verschillende manier plaatsvinden; particulier (vanuit zorgverzekeringen is gedeeltelijke vergoeding mogelijk), door school (passend onderwijs) of vanuit de gemeente (jeugdwet). Neem contact op om de mogelijkheden te overleggen.

Doorgaans duren afspraken 45 of 60 min. Verslagen worden gefactureerd als afspraak van 30 min. De verslagen dienen als naslagwerk voor ouders en scholen waarin zorg wordt gedragen voor concrete uitleg van het waarom, het hoe en het wat van de Bee-begeleiding.

Tarief per kwartier: 22,50

Op locatie toeslag: 14,50 (Joure – 5 km), daarbuiten (tot 20 km) 29,45

Liesbeth 2

Vragen?

Voor jou ben ik er!